Política de Privacitat

Política de Privacitat

Conforme amb allò establert al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (“RGPD”) i la seva normativa de desenvolupament, l’equip d’EsdevenimentSegur.org, us informem sobre el tractament de dades personals dut a terme en el lloc web.

Posem a disposició aquesta informació a través dels següents punts:

 1. Responsable del tractament

Xcom

Direcció: Plaça de Gal·la Placídia, 1 08006 Barcelona.

Telèfon: 626 73 47 42

e-mail: info@xcom.es

CIF: B67371716

 1. Finalitat de tractament de les dades
 • Mostrar les adhesions al manifest.
 • Promoure la informació sectorial.
 • Realització d’estudis estadístics.
 • Remetre el butlletí de notícies sobre les novetats de la iniciativa.
 1. D’on obtenim les seves dades?

Les seves dades han estat facilitades per vostè en el context de subscripció al manifest del web.

 1. Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l’usuari

Els usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps marcats amb asterisc (*) en el formulari d’adhesió al manifest o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades son necessàries per atendre la seva petició per part del prestador, essent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades al responsable del tractament de dades son veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

 1. Criteris de conservació de les dades

Les dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament d’aquestes. Quan ja no siguin necessàries per aquesta finalitat, es suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

 1. Comunicació de les dades

El responsable de tractament informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, , llevat d’obligació legal. En cas de requerir-se algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web son obligatòries, ja que son necessàries per la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les necessitats de l’usuari.

 1. Drets de l’usuari en el tractament de les seves dades
 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
 • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades així com a la limitació o oposició al seu tractament.
 • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
 1. Mesures de seguretat

De conformitat amb allò disposat en les normatives vigents de protecció de dades personals, el responsable de tractament està complint amb totes les disposicions de les normatives del RGPD i la LOPDGDD pel tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestadament amb els principis descrits a l’article 5 del RGPD i del Títol IIde la LOPDGDD, pels quals sontractats de manera lícita, leal i transparent en relació amb l’interessat i adequats, pertinents i limitats a allò necessari en relació amb les finalitats per a les quals les dades són tractades.

El responsable del tractament garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableix el RGPD amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

 1. Dades de contacte per exercir els drets d’usuari: